Pod Zlatou Lampou
14. únor 2022

Poslechněte si podcast: Co přináší Galaxy S22? Jaké jsou naše dojmy?

Samsung představil novou sérii Galaxy S22. Největší top model S22 Ultra přináší vestavěný S Pen, jedná se o reinkarnaci řady Note? Jaké jsou menší S22? Jaké jsou naše dojmy a zkušenosti? O tom všem dnes bude řeč v dalším díle.

35:38

Pod Zlatou Lampou

Vydává: Dotekomanie.cz

Míra, Přemek a Michal vás provedou světem technologií. Budeme diskutovat nad aktuálními tématy týkající se mobilních telefonů, tabletů, chytrých zařízení a dalších hraček, o kterých píšeme a nebo je rovnou testujeme na serveru Dotekomanie.cz.

Web

Před třemi dny 16:10

Brýle s rozšířenou realitou pro nevidomé a další novinky

Máme tu další okno novinek ze světa mobilů a nejen těch, dneska si povíme o vylepšení v peněžence Google, o brýlích s rozšířenou realitou pro nevidomé, o nových telefonech Samsung střední třídy a řeč bude také o chystané nové aplikaci od Tiktoku.

Před týdnem 31:34

Test nových dostupných hodinek od Xiaomi

Otestovali jsme nové dostupné chytré hodinky od Xiaomi. Jaké jsou modely Xiaomi Watch S3 nebo Watch 2? Vyplatí se zvolit HyperOS nebo připlatit za WearOS? A jaké jsou naše zkušenosti i s dalšími modely od Xiaomi?

Před 2 týdny 15:11

Nový Nothing Phone a Apple řeší Epic Games

Máme tu další novinkovou epizodu, tentokrát si povíme o novém Nothing Phonu (2a), podporu češtiny při přepisu v Google Diktafonu a o překážkách pro alternativí obchody na iOS.

Před 3 týdny 20:56

Jaký byl největší mobilní veletrh MWC24 v Barceloně?

Speciální díl podcastu Pod Zlatou Lampou tentokrát i s videem (navštivte náš YouTube kanál) a přímo z veletrhu MWC v Barceloně. Jaký byl tento ročník MWC? Co nás zaujalo? Co nás naopak zklamalo? Vzhledem k nahrávání přímo na veletrhu prosím omluvte horší kvalitu zvuku.

26. únor 2024 15:40

Nový top Honor, nová aplikace od Applu a Android 15

Další týden je tady a s tím tu máme nášup novinek, dneska tu máme zprávy o nové aplikaci od Applu věnované sportu, první vývojářské verzi Androidu 15 a bohužel také o konci dalšího výrobce. Nakonec si povíme také o jedné novince představené včera na veletrhu MWC.

19. únor 2024 17:03

Apple chystá vlastní AI a iMessage zůstane uzavřené

V dalším novinkové epizodě našeho podcastu si nejprve povíme o tom, že se Apple dohodl s EU o tom, že iMessage není dominantní službou, a tak nemusí řešit interoperabilitu v EU. Tento výrobce pak také představil svůj AI model pro úpravu obrázků. Na poli AI jsme se ale dočkali také představení nástroje na generování videí pod názvem Sora od OpenAI. Nakonec si povíme i o placení parkování mobilní aplikací.

12. únor 2024 36:40

Revoluční iOS 17.4 přinese zásadní změny pro EU

Nedávno jsme si povídali o tom, jak se Apple otevírá. Tentokrát už víme, jak přesně a tak si rozebereme konec exkluzivity AppStore, změnu výchozího prohlížeče, otevření NFC a další novinky související s iOS 17.4. Vše se nicméně týká primárně EU a tak se tomu dnes podíváme na zoubek.

5. únor 2024 18:23

Nejasná situace kolem Nokie a jiné značky krachují

Nový týden je tady a čtyři nejzajímavější novinky ze světa mobilů také. Nastává nejasná situace kolem Nokie a jiné značky zase krachují. Apple chystá revoluční iOS 18 a nejen to. Pojďme se na to podívat.

29. leden 2024 44:15

Jaký je nový Samsung Galaxy S24 s Galaxy AI v praxi?

Testujeme nový Samsung Galaxy S24 a tak se s vámi podělíme o naše dojmy a zkušenosti. Povíme si, jaké novinky nová generace top modelů od Samsungu přináší a podrobně si všechny prodiskutujeme.

22. leden 2024 21:10

Galaxy S24 a občanka v mobilu jsou na světě

Máme tu další novinkovou epizodu, tentokrát si povíme o představené sérii Galaxy S24, dostupných novinkách Redmi Note 13 v podobě pěti modelů, o spuštění služby eDoklady a řeč bude i o Apple Pay v EU.