Kryptonovinky.cz
24. květen 2023

Poslechněte si podcast: Co chybí bitcoinovému trhu? HODL stále dominuje

Na Twitteru se objevil falešný ověřený Kicom, podle Michaela Saylora začal nový bitcoinový bullrun, který bude pohánět více faktorů a společnost Ledger ustupuje od spuštění funkce Ledger Recover. I o tom v dnešním souhrnu zpráv ze světa kryptoměn.

20:17

Kryptonovinky.cz

Vydává: Kryptonovinky.cz

Aktuální novinky ze světa kryptoměn a kryptosvěta. Pravidelné podcasty o tom nejzajímavějším, co se událo a také, co nás čeká. S námi zůstanete v obraze.

Web

Dnes 13:25

Bitcoin klesl pod $60 000 - Změní všechno Halving?

Nálada na kryptoměnovém trhu je výrazně závislá od toho, co se děje na globálních trzích. Efekt halving a bitcoinových ETF by však prý mohl obnovit zájem o krypto na čele s Bitcoinem. I o tom v dnešním souhrnu.

Včera 20:19

Konec růstu BTC? Proč jsou ETF na nule?

Bitcoinové ETF pokračují v oslabovaní a některé ukazují nulu. Proč tomu tak je vysvětlil analytik Bloombergu. Mezitím se objevují zprávy, které se týkají možného konce bullrunu, nebo minimálně přestávky v růstovém trendu.

Před dvěma dny 16:13

Propad Bitcoinu Pokračuje - Přeceněné ETF v Hongkongu?

I den vám přinášíme ty nejzajímavější zprávy ze světa kryptoměn.

Před třemi dny 18:16

Bitcoin - Velký pád pro Irán a Izrael - TOTO teď SLEDUJTE!

Bitcoin se po útoku Iránu na Izrael prudce propadl, nyní se snaží dohnat ztracené. Mezitím si pozornost zaslouží i Hongkong a jeto Bitcoin ETF téma.

Před týdnem 13:52

Vysoká inflace - Dobré nebo špatné pro Bitcoin

Vyšší než očekávaná inflace v USA pomohla BTC k růstu, no je otázka, zda je to udržitelné. I o tom v dnešním souhrne zpráv ze světa kryptoměn.

Před týdnem 14:44

Co se děje s Bitcoin ETF - Sledovat budu TOTO!

Bitcoin ETF mají za sebou nevydařený den, zájem stoupá o Ethereum a můžeme sledovat už i firmy, které investují do ETF. I o tom v dnešním souhrnu zpráv ze světa kryptoměn.

Před týdnem 09:54

Bitcoin za $140 000 už v létě

Kiyosaki by kupoval BTC i kdyby padl k ceně 200 dolarů, dále známy analytik avizuje růst Bitcoinu k ceně $140 000 už do třech měsíců. Odvolává se přitom na data z minulosti. A Coinbase upozorňuje, že halving proběhne v historicky ne příliš zajímavém období.

Před 3 týdny 10:09

Bitcoin nad $71 000 - Velryby začaly akumulovat!

I dnes vám přinášíme TOP zprávy ze světa kryptoměn.

Před 3 týdny 11:13

Bitcoin +5% | Omezeno pro privátní pěněženky v EÚ

Bitcoin opět tradičně v pondělí ráno posiluje. Mezitím se objevily zajímavé zprávy ohledně regulace kryptopeněženek v rámci EÚ a také novinky souvisí se zájmem o Bitcoin ETF.

21. březen 2024 20:07

Bitcoin v korekcii ❌ Velké odlivy z GBTC!

Bitcoin za poslední den výrazně posílil a to napříč dalším odlivům z Bitcoin ETF. Mezitím Ethereum čelí riziku označení za cenný papír. Je tu dnešní souhrn novinek ze světa kryptoměn.