Český rozhlas - Zábava
NejnovějšíPřed dvěma dny

Poslechněte si podcast: Slejvák: Charli xcx je najednou existenciální. Z Brat podzimu budeme mít depku, ale zatancujeme si s ní

Padá na nás podzimní depka? Internetem se šíří pochmurné konspirační teorie o zapojení Beyoncé do kauzy hudebního producenta P. Diddyho, temnější je také nová verze alba „brat“ od Charli xcx i třetí série jindy cukrkandlově přeslazených Srdcerváčů. Moderátoři Vilma a Míra doufají, že sluníčkovou atmosféru si zachová alespoň oznámený návrat Anne Hathaway do oblíbené Genovie a guilty pleasure Emily, ať už bude v Paříži nebo v Římě.

44:55

Český rozhlas - Zábava

Vydává: Český rozhlas

Humorné povídky a zábavné talk show.

Web

Před třemi dny 02:41

Neděle Marie Tomsové: Marie Tomsová tentokrát kulatě a půlkulatě

Tentokrát se s Marií Tomsovou zastavíme u kulatých výročí nejen v její rodině.

Před týdnem 43:21

Buchty: Jaké by bylo ideální městečko? Měl by tam být ochotnický soubor a komunitní pečení brambor

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly jen samy sebe a navzájem se pak zkoušely ze svých vědomostí o panelácích a Tycho de Brahem, aby pak Zuzana rozvinula svou koncepci ideálního městečka, kde by se nacvičovalo divadélko a lidé by si museli stříhat vlasy do délky maximálně nad lopatky.

Před týdnem 32:12

Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Ester Janečková: Lidi mě často považují za velkého kliďase, jsem ale docela živel

Pozvání na rozhlasovou Pohovku Jožky Kubáníka přijala Ester Janečková, kterou si lidé většinou vybaví jako empatickou moderátorku pořadu Pošta pro tebe.

Před týdnem 41:47

Slejvák: Paní Zdena a Lord Špekáček. Filmová adaptace „báby pod kořenem“ chce být prvním českým béčkem

Sbírka českého popkulturního bizáru se zřejmě rozšíří – legendární příběh paní Zdeny, která jedné noci uvízla pod lesním kořenem, by se totiž mohl dočkat filmové adaptace. Plánovaný film inspiroval moderátory Slejváku i k vlastní krátké rozhlasové hře s bábou pod kořenem – hlavní role se chopila herečka Martina Jindrová, která do podcastu zavítala.

Před týdnem 03:41

Neděle Marie Tomsové: Marie Tomsová: Přepadla mě vzpomínka na staré časy

Tentokrát se Marie Tomsová vydala do punčochové historie.

Před týdnem 20:12

Brambora s vejcem: Zpěvačka Lenka Dusilová: Radši si dám kváskový chleba

Hostem na telefonu v dada rubrice Brambora s vejcem byla zpěvačka a skladatelka Lenka Dusilová. Zpěvačky, která momentálně vydala ve spolupráci s hudebnicí Kvietah novou skladbu Vdechni mi život, jsme se mimo jiné zeptali na klíčovou otázku, zda vyslovuje slovo kombucha s ch nebo s č.

Před 2 týdny 43:23

Buchty: Jak se nejlépe maluje? Když nejste úplně v pohodě, múzy hned dorazí

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly studentku psychologie Adélu. Spolu mudrovaly nejen o tom, jakým způsobem by chtěla dosáhnout věčného života.

Před 2 týdny 32:53

Na pohovce Jožky Kubáníka: Řeznice Monika Remešová nejen o své výhře v prestižní soutěži řezníků na Novém Zélandu

Řeznicí roku se na Novém Zélandu stala holka z Moravy. Jmenuje se Monika Remešová, je z Popovic na Uherskohradišťsku a přijala pozvání k rozhovoru Na pohovce Jožky Kubáníka.

Před 2 týdny 36:19

Na pohovce Jožky Kubáníka: Architektka Eva Jiřičná: Po tatínkovi mám optimismus, po mamince spíš tu přemýšlivější stránku

Hostem na rozhlasové Pohovce Jožky Kubáníka byla zlínská rodačka, neuvěřitelně pokorná, milá a usměvavá bytost, celosvětově známá a uznávaná architektka Eva Jiřičná.