Český rozhlas - Zábava
NejnovějšíVčera

Poslechněte si podcast: Buchty: Jak přejít Pacifickou hřebenovku? Stačí dvoje trencle, hafo merina a asi pět měsíců času

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly chodce, markeťáka a samozvaného Aragorna Martina Vymětala, který přišel pobrebentit zejména o tom, že má v nohách spoustu kilometrů, protože přešel Pacifickou hřebenovku.

40:04

Český rozhlas - Zábava

Vydává: Český rozhlas

Humorné povídky a zábavné talk show.

Web

Včera 41:09

Na pohovce Jožky Kubáníka: S Hanou Hegerovou nás spojovala píseň Čerešně, díky ní jsme si potykaly, vzpomíná Zuzana Kronerová

Pozvání k rozhovoru Na pohovce Jožky Kubáníka přijala herečka Zuzana Kronerová.

Před třemi dny 46:03

Slejvák: Volání o pomoc, které nikdo neslyšel. Zemřel Liam Payne z One Direction

Minulý týden ve svých 31 letech zemřel Liam Payne, zpěvák a bývalý člen kapely One Direction. Tragická a náhlá zpráva mimo jiné zasáhla generaci, která na jejich hudbě mezi lety 2012 a 2016 vyrůstala. Její součástí jsou i moderátoři Slejváku, kteří tomuto fenoménu věnovali dnešní epizodu.

Před čtyřmi dny 03:35

Neděle Marie Tomsové: Marie Tomsová: Vypravila jsem manžela znovu do první třídy

Tentokrát vyrazíme s Marií Tomsovou do světa idiomů.

Před týdnem 41:36

Buchty: Díky virtuální realitě můžete bořit mýty o menstruaci nebo pofelit s Vaškem Vydrou

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly odborníka na virtuální realitu a tvůrce téhož Ondřeje Moravce, se kterým se bavily nejen o tom, jak vysvětlit virtuální realitu laické veřejnosti, ale i o tom, proč podle Ondry vadí ženám helma na hlavě.

Před týdnem 34:57

Na pohovce Jožky Kubáníka: Miloslav Mejzlík vzpomíná: Antonio Banderas s námi chodil na pivo a na tlačenku

Hrál ve 40 seriálech, natočil téměř 50 filmů, daboval desítky postav a vytvořil spousty rolí v těch nejlepších divadlech v Česku. Je také prezidentem festivalu Divadelní Luhačovice. Hostem na rozhlasové Pohovce Jožky Kubáníka byl herec Miloslav Mejzlík.

Před týdnem 44:55

Slejvák: Charli xcx je najednou existenciální. Z Brat podzimu budeme mít depku, ale zatancujeme si s ní

Padá na nás podzimní depka? Internetem se šíří pochmurné konspirační teorie o zapojení Beyoncé do kauzy hudebního producenta P. Diddyho, temnější je také nová verze alba „brat“ od Charli xcx i třetí série jindy cukrkandlově přeslazených Srdcerváčů. Moderátoři Vilma a Míra doufají, že sluníčkovou atmosféru si zachová alespoň oznámený návrat Anne Hathaway do oblíbené Genovie a guilty pleasure Emily, ať už bude v Paříži nebo v Římě.

Před týdnem 02:41

Neděle Marie Tomsové: Marie Tomsová tentokrát kulatě a půlkulatě

Tentokrát se s Marií Tomsovou zastavíme u kulatých výročí nejen v její rodině.

Před 2 týdny 43:21

Buchty: Jaké by bylo ideální městečko? Měl by tam být ochotnický soubor a komunitní pečení brambor

Ivana a Zuzana tentokrát ve studiu přivítaly jen samy sebe a navzájem se pak zkoušely ze svých vědomostí o panelácích a Tycho de Brahem, aby pak Zuzana rozvinula svou koncepci ideálního městečka, kde by se nacvičovalo divadélko a lidé by si museli stříhat vlasy do délky maximálně nad lopatky.

Před 2 týdny 32:12

Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Ester Janečková: Lidi mě často považují za velkého kliďase, jsem ale docela živel

Pozvání na rozhlasovou Pohovku Jožky Kubáníka přijala Ester Janečková, kterou si lidé většinou vybaví jako empatickou moderátorku pořadu Pošta pro tebe.