Klub Rádia Junior
Před šesti dny

Poslechněte si podcast: Dobrovolníci z akce Ukliďme svět už přírodě ulevili o 10 000 tun odpadu

Jak dlouho již uklízíme českou přírodu s projektem Ukliďme svět? Jak se do úklidu zapojit? A co k tomu budete potřebovat? Moderuje Veronika Hájková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

33:28

Klub Rádia Junior

Vydává: Český rozhlas

Odpolední jízda se zajímavými moderátory, tématy, soutěžemi a hosty. Kdo přijde do studia tentokrát?

Web

Před dvěma dny 34:57

Zvířecí zajímavosti z Farmaparku U Toma

Víte, jak vypadá dromedár? A jak se liší od drabaře? A ještě hodně zvířecích zajímavostí se dozvíte od našeho hosta Vlasty Urbánkové, která přijede z Farmaparku, kde s její rodinou žije více než 250 zvířat! Moderuje Veronika Hájková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před třemi dny 42:25

Plavci Filip Jícha st. a Filip Jícha ml. v Klubu Rádia Junior

Muži, co hledají nejchladnější místa pro otužování a překonávají nejrůznější rekordy - Filip Jícha st. se synem Filipem. Moderuje Jiří Kohout. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před čtyřmi dny 34:55

Na nazkoušení hudby pro StarDance máme jen jeden den, říká muzikant Jan Šatra

Člen skupiny Yo Yo Band nebo Moondance Orchestra nám prozradí, jaké to je hrát ve StarDance. Proč hraje zrovna na trombon a jak se naučit hrát na hudební nástroj? Moderuje Tereza Rašová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před pěti dny 31:41

Spisovatelka a moderátorka Českého rozhlasu Kateřina Kubalová v Klubu Rádia Junior

Kateřina nám představí svou novou, v pořadí čtvrtou, knížku pro děti Příšerné pohádky o příšerách. Do světa pohádek se s hostem vypraví moderátorka Denisa Kimlová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před pěti dny 33:00

Erupce na Slunci se u nás po 3 dnech projeví jako polární záře. Astronomové ji dokáží předpovídat

Co znamená, když Slunce dosáhne slunečního maxima? Jak se to na Zemi projeví? A jakou rychlostí letí meteor, lidově padající hvězda, atmosférou? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 39:15

Psycholožky Anežka Čížková a Tereza Knotková v Klubu Rádia Junior

Terapie Venku je inovativní projekt, který kombinuje prvky skupinové terapie s pozitivním vlivem přírody na duševní zdraví a jsou určené pro děti. Moderuje Denisa Kimlová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 38:19

Do školy beze strachu. Pomůže antistresová helikoptéra

Jak bojovat proti aktivnímu stresu třeba ve škole? Jaké techniky vyzkoušet? A v čem spočívá projekt OdFRKnutí? Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 38:28

Lucie Nestrašilová a její nový podcast HOKEJOVÁ MÁMA

Podcast startuje už v září. Co se v podcastu dozvíte a čím se liší od jiných? Na to všechno se zeptá moderátor Jiří Kohout. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 35:41

Ředitel DDM hl. m. Prahy Stanice techniků Libor Bezděk v Klubu Rádia Junior

Jak se jezdí na autodráze dlouhé 40 metrů? A kde ji najdeme? Je to vůbec sport? A co dalšího nabízí Stanice techniků a další místa, která k DDM hl. m. Prahy patří? Moderuje Tereza Rašová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.