Klub Rádia Junior
26. červenec 2024

Poslechněte si podcast: Akrobatický pilot Martin Šonka a letuška Olga Soukupová v Klubu Rádia Junior

Jaké to je mít tatínka světově proslulého akrobatického pilota Martina Šonku a za maminku letušku? To nám společně se svými rodiči prozradí Anitka. Které z těchto povolání by ji lákalo víc? Které akrobatické triky si už měla možnost s tátou vyzkoušet? Udělalo se jí při tom špatně? Proletěla se s tátou armádní stíhačkou nebo v ní děti létat nesmí?Moderuje Klára Nováková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

40:58

Klub Rádia Junior

Vydává: Český rozhlas

Odpolední jízda se zajímavými moderátory, tématy, soutěžemi a hosty. Kdo přijde do studia tentokrát?

Web

Včera 33:28

Petra Kozáková z Českého svazu ochránců přírody v Klubu Rádia Junior

Ukliďme svět! Povídat si budeme o podzimním velkém společném uklízení naší přírody a dozvíte se i praktické rady jak správně přírodu uklízet. Moderuje Veronika Hájková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před dvěma dny 38:28

Lucie Nestrašilová a její nový podcast HOKEJOVÁ MÁMA

Podcast startuje už v září. Co se v podcastu dozvíte a čím se liší od jiných? Na to všechno se zeptá moderátor Jiří Kohout. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před třemi dny 35:41

Ředitel DDM Hl. m. Prahy Stanice techniků Libor Bezděk v Klubu Rádia Junior

Jak se jezdí na autodráze dlouhé 40 metrů? A kde jí najdeme? Je to vůbec spor? A co dalšího nabízí Stanice techniků? Moderuje Tereza Rašová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před čtyřmi dny 40:15

Leoš Mareš a další osobnosti se zapojily do sázení stromů v africké Ghaně

Jak pomáhá sázení stromů proti klimatickým změnám? A které celebrity se na sázení stromů v Africe podílely?

Před pěti dny 42:09

Popularizátor kosmonautiky Dušan Majer v Klubu Rádia Junior

Na Mezinárodní vesmírné stanici neplánovaně zůstali dva astronauti. Kdy se dostanou domů? Jak často se v kosmu stávají neplánované události? Moderuje Jana Rychterová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před šesti dny 38:19

Koučka a mentorka Iva Filipi v Klubu Rádia Junior

O novém školním roce v psychickém klidu, o šikaně i výběru volitelných předmětů... aneb jak do školy beze strachu. Moderuje Denisa Kimlová. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před šesti dny 35:36

Otec s dcerou procestovali národní parky USA. Vidět kosatky byl silný zážitek, vzpomínají

O své prázdninové cestě za velrybami a o putování po národních parcích v USA nám povypráví fotograf a kameraman Evžen Janoušek s dcerou Aničkou. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 30:57

Tipy jak zvládnout začátek školního roku a učení

Jak se naučit učit? Jak na začátku školního roku porozumět všemu, co vás ve škole budou učit? Jaké vychytávky pomohou zvládnout učivo na jedničku? Poradí vám pedagožka Martina Vrbická. Moderuje Jitka Slezáková. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 36:42

J. Andrlíková a B. Pecháčková Uchytilová z Fóra pro prožitkové vzdělávání v Klubu Rádia Junior

Vzdělávání nebo zábava? Učíme prožitkem a pomáháme dětem. Moderuje Jiří Kohout. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.

Před týdnem 40:21

Juniorský mistr Evropy v Kite-wingu Štěpán Beneš se svým bratrem Petrem v Klubu Rádia Junior

Vítr, slunce, vlny, svoboda. Štěpán Beneš juniorský MS představí Kite - wing. Moderuje Jiří Kohout. Další zajímavé rozhovory najdete na webu Rádia Junior.