Český rozhlas - Rozhovory
Včera

Poslechněte si podcast: Hovory: Jan Svěrák: Jak důležité jsou pro autora sny?

„V určitém věku se člověk přestane rozhlížet jen okolo sebe a začne se dívat do sebe. A to se mně přihodilo, jako asi každému po padesátce. Tak jsem zjistil, že vnitřní svět je stejně zajímavý, ne-li zajímavější než ten vnější. A protože ho ještě neznám, jsem zvídavý a bylo to pro mne to poprvé,“ vysvětluje režisér a scenárista Jan Svěrák, proč se pustil do psaní knihy.

23:21

Český rozhlas - Rozhovory

Vydává: Český rozhlas

Hosté ze všech možných oborů. Rozhovory do hloubky i s lehkostí.

Web

Dnes 23:03

Zprávy pro Plzeňský kraj: Debata: PŘÍSAHA občanské hnutí, LEPŠÍ ŽIVOT PRO LIDI, Česká pirátská strana

Do debaty přišli diskutovat Jiří Frei (PŘÍSAHA občanské hnutí) a Rudolf Špoták (Česká pirátská strana). Kandidát hnutí LEPŠÍ ŽIVOT PRO LIDI pozvánku do debaty nevyužil.

Dnes 32:43

Zprávy pro Plzeňský kraj: Debata: ČISTÝ A BEZPEČNÝ KRAJ, ODS a TOP 09 - SPOLEČNĚ DO KRAJE, ANO

Do debaty moderátora Pavla Hally přišli diskutovat Jan Sedláček (ČISTÝ A BEZPEČNÝ KRAJ), Jan Šašek (ODS a TOP 09 - SPOLEČNĚ DO KRAJE) a Kamal Farhan (ANO).

Dnes 32:43

Zprávy pro Plzeňský kraj: Debata: SPD a Trikolora, Koruna Česká, Sociální demokracie, Demokratická strana zelených

Do debaty moderátora Pavla Hally přišli diskutovat Marie Pošarová (SPD a Trikolora), Luděk Krčmář (Koruna Česká), Jaroslav Šobr (Sociální demokracie) a Blanka Filipová (Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT) - pozvánku do debaty nevyužila.

Dnes 34:04

Zprávy pro Plzeňský kraj: Debata: PRO NÁŠ KRAJ – PRO PLZEŇ a KDU-ČSL, STAČILO!, STAN

Do debaty přišli diskutovat Martin Rybár (PRO NÁŠ KRAJ – PRO PLZEŇ a KDU-ČSL s podporou Svobodných, agrárníků, starostů a sportovců), Ondřej Dostál (STAČILO! Koalice Komunistické strany Čech a Moravy, Spojených demokratů - Sdružení nezávislých a České strany národně sociální) a Pavel Čížek (STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ).

Dnes 30:01

Zprávy z jižních Čech: Debata: Jihočeská veřejnost, ANO 2011, PŘÍSAHA občanské hnutí

Do debaty moderátora Filipa Černého přišli diskutovat Bohumil Komínek (Jihočeská veřejnost), Roman Kubíček (ANO 2011) a Milan Šírek (PŘÍSAHA občanské hnutí).

Dnes 31:45

Zprávy z jižních Čech: Debata: Společně pro jižní Čechy, Sociální demokracie, STAROSTOVÉ pro Jihočeský kraj

Do debaty moderátora Filipa Černého přišli diskutovat Pavel Klíma (Společně pro jižní Čechy - TOP 09, KDU-ČSL, Tábor 2020), Tomáš Polanský (Sociální demokracie) a Jaroslava Martanová (STAROSTOVÉ pro Jihočeský kraj).

Dnes 34:39

Zprávy z jižních Čech: Debata: Občanská demokratická strana, JIHOČEŠI 2012, Česká pirátská strana

Do debaty moderátora Filipa Černého přišli diskutovat Martin Kuba (Občanská demokratická strana), Pavel Hroch (JIHOČEŠI 2012) a Josef Soumar (Česká pirátská strana).

Dnes 33:05

Zprávy z jižních Čech: Debata: SPD, Trikolora a PRO, STAČILO!, Spolu pro lidi a krajinu

Do debaty moderátora Filipa Černého přišli diskutovat Jan Kadlec (SPD, Trikolora a PRO), Kateřina Jirousová (STAČILO!) a Pavla Setničková Nováková (Spolu pro lidi a krajinu).

Dnes 31:10

Zprávy pro Liberecký kraj: Debata: SPOLU pro Liberecký kraj, Česká pirátská strana, Právo Respekt Odbornost

Do debaty moderátorky Jany Švecové přišli diskutovat Edvard Kožušník (SPOLU pro Liberecký kraj – ODS, TOP09, KDU-ČSL), Zbyněk Miklík (Česká pirátská strana) a Martin Blaschke (Právo Respekt Odbornost).

Dnes 31:22

Zprávy pro Liberecký kraj: Debata: Sociální demokracie, SPD a Trikolora, SPOLU PRO Liberecký kraj

Do debaty moderátorky Jany Švecové přišli diskutovat Jan Mečl (Sociální demokracie), Michal Švarc (SPD a Trikolora) a Otto Jarolímek (SPOLU PRO Liberecký kraj).