Až na dřeň
NejnovějšíPřed třemi dny

Poslechněte si podcast: Můj život je ve znamení osmičky. Cesta vzhůru je proto vykoupena sešupem dolů, říká Klára Doležalová

Už desítky let je její tvář součástí českého televizního světa. Kariéru odstartovala moderováním legendární soutěže O poklad Anežky České v České televizi, v současnosti moderuje Hlavní zprávy TV Prima. Nejen o práci, ale také o svých životních křižovatkách mluvila v pořadu Až na dřeň Klára Doležalová.

23:07

Až na dřeň

Vydává: Český rozhlas

O radostech i trápeních se známými osobnostmi. Moderuje Kateřina Kubalová.

Web

Před týdnem 25:00

Na svém životě bych nezměnil ani jeden den, říká režisér Viktor Tauš

Už 26. září bude mít premiéru film Amerikánka. Pro Viktora Tauše tak skončí životní etapa, která trvala neskutečných 25 let. Nejen o ní mluvil režisér a producent v pořadu Až na dřeň.

Před 2 týdny 27:06

Jako kluk jsem šikanoval kamaráda, dnes proti šikaně bojuji, říká šéf organizace AISIS Milan Kotík

Patří mezi naše přední odborníky na prevenci šikany. Bezmála dvacet let vede organizaci AISIS, která se mimo jiné podílela na vzniku nového podcastu Českého rozhlasu Šikana. Jak se situace za oněch 20 let změnila a jaké zkušenost se šikanou má on sám? I o tom v pořadu Až na dřeň mluvil Milan Kotík.

30. červen 2024 27:49

Ve slamu jsem Jarda Jágr, říká Jan Jílek, programový ředitel Letní filmové školy v Uherském Hradišti

Vystudoval bohemistiku a filmovou vědu. Do života programového ředitele Letní filmové školy v Uherském hradišti ale nepatří jen film, ale také poezie. Je průkopníkem slam poetry a dvojnásobným mistrem republiky. Hostem pořadu Až na dřeň byl Jan Jílek.

23. červen 2024 25:33

Jana Doleželová: Soutěžila jsem a zároveň se chystala na zakončení studia. Dva roky mám jako v mlze

Svůj život dělí na etapu před Miss a po Miss, před dcerou a po dceři. Někdejší královna krásy dnes pracuje pro síť lékáren, moderuje, věnuje se své dceři a nedávno pokřtila zpěvník pro děti, na kterém si s dcerou zazpívala dvě písničky. Hostem pořadu Až na dřeň byla Jana Doleželová.

16. červen 2024 26:07

Na Karlštejně straší Půďák, říká emeritní kastelán Karlštejna Jaromír Kubů

Dlouhé roky žil a pracoval v místech, kudy kráčela historie. Jako kastelán měl na starosti náš asi nejznámější hrad Karlštejn. Emeritní kastelán Karlštejna Jaromír Kubů byl hostem pořadu Až na dřeň.

9. červen 2024 27:11

Divadlo je pro mě úplně jiný druh adrenalinu než zpívání, říká Šárka Vaňková

Do povědomí lidí ji vystřelila účast v první řadě Superstar, ve které byla stříbrná. Od té doby uplynulo dvacet let a má za sebou řadu celou koncertů, alb, muzikálových i činoherních rolí, ale také proher a pádů. O své životní cestě se v pořadu Až na dřeň rozpovídala zpěvačka a herečka Šárka Vaňková.

2. červen 2024 27:14

David Laňka: Díky setkání se smrtí jsem dnes klidný

Píše knihy pro děti, točí filmy pro dospělé – to je ve zkratce David Laňka. Podepsaný je například pod snímkem Spolu nebo pod nejnovějším filmem Jedna noc. Jak spisovatele a filmaře ovlivnily roky strávené v Afghánistánu a z čeho se vypsal ve svých knihách? I o tom mluvil David Laňka v pořadu Až na dřeň.

26. květen 2024 26:23

Nejsem matka vlčice, ale divoká kočka, říká o sobě herečka Kristýna Frejová

Chtěla být novinářkou, ale stala se po vzoru rodičů herečkou. Dnes nejen hraje v divadle i před kamerou, ale také učí a našla si i cestu k psaní. Jaké má spisovatelské sny a jak moc ji proměnil pobyt ve tmě? I o tom v pořadu Až na dřeň promluvila Kristýna Frejová.

19. květen 2024 25:20

Ztráta blízkých osob ze mě udělala jiného člověka, říká hudebník a herec Petr Vondráček

Herec, moderátor a hudebník se do povědomí diváků dostal i díky někdejšímu oblíbenému televiznímu pořadu S politiky netančím, kde hrál se svou kapelou Lokomotiva. Letos s ní Petr Vondráček oslaví už 30. výročí.