Autokult.cz - Auta nás baví
NejnovějšíPřed šesti dny

Poslechněte si podcast: #153 Michal A Ondra - Práce Motoristického Novináře - Jak vypadá? + Nové Lamborghini!

Nadšenci si ji idealizují, odpůrci démonizují. Jak reálně vypadá práce motoristického novináře? Plus se podíváme na novinky ze světa aut! Lamborghini Temerario, ostré Maserati MC20 a další!

01:21:52

Autokult.cz - Auta nás baví

Vydává: Autokult.cz

Podcast by Autokult.cz

Web

Před 2 týdny 43:05

#152 Michal A Ondra - Ondřej Chamilla Jezdí architekti Saabem? Jaká auta se pojí s jakým povoláním?

Pojí se povolání se specifickými automobily? Proč se mýtické spojení "BMW po doktorovi z Německa" zakládá na skutečnosti? A která automobilka měla nejvzdělanější klientelu? Dnes budeme rozebírat, jakými auty jezdí různé skupiny lidí a podíváme se i na to, co dělají a čím jezdí naši posluchači!

Před 3 týdny 35:36

#151 Michal A Ondra - KRACHUJÍCÍ ikony, nová CORVETTE s 1000 koni a dobrý směr Audi

Německé ikonické firmy Fanatec a Varta krachují, přidává se k nim slavný výrobce Recaro a další smutnou zprávou je, že Alpine chce zavřít svou motorárnu pro F1. Ale máme i dobré zprávy - ukazuje se Corvette s V8, která má přes 1000 koní bez elektrifikace. Na český trh přijíždí nový Land Cruiser a líbí se nám i nová Audi A5, na rozdíl od větší A6. Nový podcast je opět zde!

15. srpen 2024 44:11

#150 Michal A Ondra - AUTA, KTERÁ ZKLAMOU! Přeceňované stroje s image lepší, než je realita

Která auta jsou přeceňovaná a mají lepší image, než si zaslouží? Je to kontroverzní téma, které jsme ale i tak nakousli a zde je náš výběr! A objeví se tam i auta, která asi nečekáte...
Avšak abychom to vyvážili, přidali jsme i několik aut, která jsou podle nás naopak podceňovaná! Užijte si nový podcast.

10. srpen 2024 41:25

#149 Michal A Ondra - NEJLEPŠÍ NOVÁ LEHKÁ AUTA! Lék na novou M5 a "sportovní" SUV

Musí být nová sportovní auta těžká? My si myslíme, že rozhodně ne. A tak se pojďme společně podívat na nové lehké modely, které stojí za to. Nejdříve si ale řekneme, jaký je ten nejlepší GR Yaris a podíváme se i na problematické soužití s jinak povedeným elektrickým Maserati Grecale Folgore. To je nový podcast Michala a Ondry!

26. červenec 2024 01:27:23

#148 Michal A Ondra - ZNÁTE JE? MĚLI BYSTE! Nejlepší neprofláknutí závodníci!

Někteří závodníci jsou známí po celém světě. Jiní však nejsou, ačkoliv jejich kvality jsou naprosto hvězdné. Proč nějsou známí? Někdo měl smůlu, někomu se jen nechtělo do Formule 1, jiný neměl peníze. Každopádně my jsme se rozhodli o nich popovídat!

16. červenec 2024 52:26

#147 Michal A Ondra - 2435 kg BMW M5, Bugatti vs. Rimac a nový hypersport Ferrari!

Další díl podcastu je zde a s ním přehled novinek ze světa. Jak je možné, že jedna firma představila dva diametrálně odlišné modely během týdne? Autonomní taxík Rimac Verne a V16 hypersport Bugatti Tourbillon od firmy Bugatti-Rimac jsou důkazem, že i to je možné. Podíváme se také na nové vrcholné Ferrari, které má být duchovním pokračovatelem modelů F40 a F50 či Enzo, a nebude chybět ani polemika o novém BMW M5, které včetně řidiče a paliva váží přes 2.5 tuny!

12. červenec 2024 01:03:38

#146 Michal a Ondra - nvestiční HITY a PROPADÁKY: Kdy se (ne)vyplatilo koupit auto?

Dnešní podcast Michala a Ondry je o investování do aut. Kdy se z nadějných investičních vozů staly propadáky? A kdy to naopak vyšlo? A proč byste měli kupovat jen to, co máte opravdu rádi a ne to, co je podle jiných výhodná koupě? O tom bude nový podcast Autokultu!

24. červen 2024 33:10

#145 Kristýna Kalistová - Česká závodnice zaujala jezdce F1 Coultharda a českého miliardáře Komárka!

Opět můžeme mít obrovskou radost z toho, že se naše vlaječka dostala hodně vysoko. Může za to naše česká závodnice Krystína Kalistová, která se ze 700 závodnic probojovala do výběru projektu More Than Equal, který založil David Coulthard a miliardář Karel Komárek. Tento projekt by měl dovézt ženu z nejnižších pater motorsportu až do Formule 1 a nejlépe k samotnému titulu mistra světa. Krystína je jednou ze sedmi mladých závodnic, kterým se nyní pořádně nastartuje kariéra a my doufáme, že ji uvidíme hodně vysoko.

18. červen 2024 01:11:56

#144 Michal A Ondra - Nejúžasnější příběhy motorsportu!

Výroční 100. díl podcastu Michala a Ondry věnujeme fantastickým příběhům motorsportu. Jaké to bylo, když vyhrál formuli 1 podceňovaný tým, kterému všichni hází klacky pod nohy? A když vyhrával beznohý závodník, který mnohokrát unikl smrti? To a mnohem více si můžete poslechnout právě nyní.