Autokult.cz - Auta nás baví
26. leden 2021

Poslechněte si podcast: #12 Tereza Tobiášová - Vstup do čistě chlapského prostředí nebyl jednoduchý

V automobilové branži se jen těžko hledají nějaké ženy, které trošku vykukují z řady. Jehlou v kupce sena je však Tereza Tobiášová, moderátorka automobilového pořadu Autosalon, který má dlouhou tradici. Jaký byl vstup do tohoto pořadu, jaký má Tereza vztah k autům a co jí kromě moderování baví? Na to nám odpovídala v našem podcastu!

01:09:04

Autokult.cz - Auta nás baví

Vydává: Autokult.cz

Podcast by Autokult.cz

Web

Včera 54:41

#137 Michal A Ondra - Japonský luxus pro Císaře, elektrický muscle car a Ferrari na vodík

V novém díle podcastu probereme nejluxusnější auto, které je v Česku téměř neznámé. Ohlédneme se ještě zpět za unikátním Hyundaiem Ioniq 5 N a podíváme se na první elektrický musclecar, který však může mít i klasický motor. A nebude chybět ani novinka od Ferrari, které hledá alternativní pohony se zachováním ikonického zvuku!

Před týdnem 40:44

#136 Michal A Ondra - Zánik kupé-kabrioletů? A proč NEJSOU elektrická kabria?

Speciál o kabrioletech. Jejich vývoj, trendy a novinky. To je nový podcast Michala a Ondry. Proč je tak málo elektrických kabrioletů a proč už nejsou žádné nové kupé-kabriolety, tedy vozy s pevnou skládací střechou? To vše si zodpovíme v novém podcastu. A zároveň je zde vyhlášení soutěže o modýlek Alpine A110 R.

Před 3 týdny 53:02

#135 V roce 2024 PŘIJDETE O ŘIDIČÁK SNADNĚJI! Novinky v dopravě // Tomáš Blecha

Od počátku roku 2024 platí nový bodový systém a další změny v dopravě. Policisté nyní dostali možnost zadržet řidičský průkaz okamžitě, na místě, a to i za překročení povolené rychlosti. Řidičský průkaz ani nemusíte mít u sebe, zadržení funguje okamžitě a online. Pokud s přestupkem nesouhlasíte, velmi obtížně se proti tomu brání a zpravidla to dopadá tak, že řidič, který se chce očistit, musí postupovat zpětně a stejně zůstává bez papírů, na pospas vůli úřadů a policistů. Dá se proti tomu nějak bránit? To jsme probírali s expertem na problematiku dopravních přestupků Tomášem Blechou. Jaký má názor na současný stav českých řidičů? Jak policie měří rychlost? A na co si dávat obzvlášť pozor? To se dozvíte v novém podcastu!

11. březen 2024 57:32

#134 Michal A Ondra - Jak jezdí nový Passat a které auto má držák na bagety? + SOUTĚŽ

Nový podcast se zase po určité době věnuje novinkám ve světě aut. Projeli jsme nového Volkswagena Passat, u kterého automobilka moc dobře ví, pro koho je tento vůz určen. Mrkli jsme taky na stylovou novinku, která má držák na bagetu! A nebude chybět ani pohled na vozy Aston Martin, na novou hvězdu mezi offroady a další témata. Vítejte u podcastu Michala a Ondry!

5. březen 2024 01:07:41

#133 Michal A Ondra - Okruhová kladiva od 100.000 Kč! Levnější alternativy k 911 GT3

Co když chcete trackday auto, ale na nejčastější a nejosvědčenější volbu v podobě Porsche 911 GT3 nemáte? Vybrali jsme pro vás celou řadu silničních aut, která odolně a schopně zvládají okruhové ježdění. Od aut za 100 tisíc Kč po speciály za miliony.

3. březen 2024 40:59

#132 Michal a Ondra - Auta JAMESE BONDA: To nejzajímavější, co kdy Agent 007 řídil!

Čím jezdil James Bond? Mnozí si vybaví Aston Martiny či BMW, ale vězte, že v Bondovkách se objevila celá řada zajímavých aut! A my si dnes v podcastu Michala a Ondry ukážeme to, podle nás, nejzajímavější. Nebudou chybět ani zákulisní příběhy a historky. Pohodlně se tedy usaďte a my začínáme!

23. únor 2024 01:23:12

#131 Michal A Ondra - CO FRČELO V 90. LETECH? Automobilové trendy dnes a kdysi!

Jaké jsou hlavní trendy v designu a stavbě automobilů dnes a jaké byly před 20, 30 či 60 lety? To je hlavní téma dnešního podcastu, kde se mrkneme na zajímavosti, které formovaly jednotlivá období automobilismu.

9. únor 2024 48:16

#130 Michal A Ondra - AUTOMOBILY a LÁSKA: Známe nejlepší auto pro založení rodiny!

Valentýnský speciál podcastu Michala a Ondry bude zkoumat spojitost mezi automobily a partnerským životem, atraktivitou řidičů a milostnými hrátkami. Který typ auta vám zajistí krátký románek a jaké auto naopak přiláká partnerku na celý život? Jaká auta jsou ideální pro milostný život? Dokáže zvuk auta přinést vzrušení? A která autorka knih o lásce se zasloužila o zvýšené prodeje kabrioletů? To vše se dozvíte v novém díle podcastu Michala a Ondry Autokult CZ!

26. leden 2024 53:53

#129 Michal A Ondra - GR YARIS napravil všechny neduhy předchůdce! A PRAGA za 34 milionů

Nový díl podcastu Michala a Ondry probírá novinky na trhu aut. Co nám přinesou sportovní modely od Toyoty? Které je nejlepší současné auto na sníh? Proč končí americké legendy Camaro a Challenger? A dokáže být Praga Bohema rekordmanem evropských okruhů? To budeme rozebírat v novém díle tradičního podcastu ze světa aut.
Ondřej přepo

19. leden 2024 43:06

#128 Michal A Ondra - DIVOKÉ výtvory karosáren! Tahle auta se opravdu vyráběla!

V dnešním podcastu se zaměříme na výtvory specializovaných karosáren, které nabízely zvláštní varianty běžně dostupných aut. Chcete kombi od Maserati, luxusní landaulet z BMW E36 nebo třeba krásné kabriolety od Citroënu? Nebudou chybět ani japonské retro výtvory či kombík Tesly. Pokochejte se s námi specialitami, které se prodávaly!