SuperCHAT
Epizoda 1410. březen 2023

Poslechněte si podcast: 10 kilo dole, vážné zranění a velmi otevřená slova Báry ze Surivivoru o Karolíně Krézlové! Tohle se herečce líbit nebude

 Před měsícem vypadla Bára Mlenková z reality show Survivoru. Protože odchod musela ještě chvíli tajit, odletěla se schovat do Egypta. Po návratu byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v naší talk show Superchat

36:20

SuperCHAT

Vydává: Super.cz

Rozhovory s celebritami o světě showbyznysu.

Web

Epizoda 62Před dvěma dny 20:52

Dvořáková promluvila o sexu v Survivoru a usvědčila Ornellu ze lži. Nazí v noci? Ani náhodou

Topmodelka Denisa Dvořáková nezvládla druhý duel a její boj v reality show Survivor skončil. Sama z toho byla nešťastná, protože toužila dál bojovat o výhru. Denisa byla hostem moderátorky Gabriely Wolfové v pořadu Superchat.

Epizoda 61Před dvěma dny 26:32

Sestřenice, které si kdysi vyměnily muže: Martha Issová otevřeně promluvila, jaké vztahy má s Klárou Issovou

Marthu Issovou diváci aktuálně vídají v seriálu Vytoč mého agenta na televizi Prima. Při této příležitosti oblíbená herečka přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího a přišla si popovídat do našeho pořadu Superchat.

Epizoda 60Před čtyřmi dny 19:24

První slova o plastikách na Miss World! Nová vítězka Krystyna Pyszková promluvila exkluzivně v Superchatu

Před více jak dvěmi týdny se stala Češka Krystyna Pyszková (25) novou Miss World. Včera přiletěla do Česka a již dnes přijala pozvání moderátorky Gabriely Wolfové do naší talk show Superchat.

Na novou Miss World se můžete podívat na videu na serveru Super.cz

Epizoda 59Před týdnem 18:56

Šokující zákulisí Survivoru očima vyloučené Rachel: Hráči stojí frontu, aby mohli jít domů

Reality show Survivor nedávno dobrovolně opustila slovenská influencerka a návrhářka Rachel Karnižová. Za jejím odchodem nestála absence jídla nebo hygieny, ale stesk po rodině, se kterou nebyla nějakou dobu v kontaktu. A právě na ostrově si uvědomila, že je čas tyhle vztahy napravit.

Epizoda 58Před 2 týdny 21:04

Ornella promluvila o drsných podmínkách a kolapsu v Survivoru: Zánět v oku, dvojité vidění, křeče i pojídání trávy

Ornella Koktová promluvila o svém konci v reality show Survivor. Odstoupila sama po necelých třech týdnech poté, co jí její tělo vypovědělo službu. Tři dny strávila v nemocnici. Poté se rozhodla Dominikánskou republiku opustit.

Na video s Ornellou se podívejte už nyní na webu Super.cz!

Epizoda 5725. leden 2024 20:48

Hvězda filmů pro dospělé Lady Dee o tvrdé přípravě na zápas i začátcích v pornu: Těžké dětství i utajovaný otec

Už za pár dní proběhne další turnaj organizace Clash of the Stars, kde poměří síly i hvězdy filmů pro dospělé Drahomíra Jůzová alias Lady Dee a Nikola Lauberová.

Epizoda 5617. leden 2024 15:57

Vítěz Big Brothera o drsné realitě v show: Zhubl jsem 11 kilo, v domě se předávala nemoc. A jak zvládl svou závislost?

Vítězem nové řady reality show Big Brother se stal Stanislav Liška, který vyhrál 2,5 milionu korun. „Každý měl vidinu soutěž vyhrát, ale nepočítal jsem s tím,“ svěřil se Standa Super.cz pár dní po příletu do Česka.

Epizoda 5516. leden 2024 21:13

SUPERCHAT: Role díky manželství se scénáristou? Budoucí dvojnásobná maminka Eva Podzimková poskytla nejotevřenější rozhovor

Naším dalším hostem pořadu Superchat byla herečka Eva Podzimková, která ve studiu oznámila krásnou věc. Brzy se stane dvojnásobnou maminkou. V rozhovoru s moderátorem Ondřejem Kočím tak více přiblížila své soukromí, ale i pracovní život.

Epizoda 547. prosinec 2023 22:05

Superchat: Muži se bojí úspěšných žen! Bára Basiková vysvětlila smutný důvod, proč je od třetího rozvodu single

Pozvání do pořadu Superchat tentokrát přijala zpěvačka, herečka a spisovatelka Bára Basiková. S moderátorem Ondřejem Kočím se tato trojnásobná maminka rozpovídala o svém soukromí i o pracovních aktivitách.

Epizoda 5323. listopad 2023 25:42

Sexbomba Alice Bendová oslavila padesátku a otevřeně promluvila o velkém ženském tabu, o kterém všechny mlčí!

Herečka Alice Bendová oslavila v listopadu 50. narozeniny. Vždy byla považována za jednu z největších českých sexbomb. Své vnady ukázala v několika českých filmech. Poprvé to bylo před 26 lety v dnes již legendárním filmu Báječná léta pod psa.